hond-kan-de-was-doen

Een hond kan de was doen

In het kader van Maatschappelijk Verantwoordt Ondernemen steunt GNS Brinkman, onderdeel van de Value8 Techgroup, Een Hond Kan De Was Doen, met als doen hulpbehoevende mensen eerder aan een hulp hond te helpen door de wachtlijsten te verkleinen.

gns-certificaat

gnsb-face-lumen-categorie

GNS Brinkman presenteert de FACADE LUMEN

In Rotterdam Ahoy vond op woensdag 14 en donderdag 15 september de zesde editie van ARCHITECT@WORK plaats. Aan 4.256 architecten en andere ontwerpers presenteerde GNSBrinkman zijn Facade Lumen.

Elk product dat tijdens ARCHITECT@WORK op de stand getoond wordt moet eerst goedgekeurd worden door een nationaal selectiecomité (bestaande uit architecten en interieurarchitecten). Dit comité baseert zich voor de selectie op de graad van innovatie van de producten én op de informatie die werd aangeleverd door de kandidaat-exposant. 

De Facade Lumen combineert een optimale inbraakwerende afsluiting met een uniek reclame medium d.m.v. verlichte transparante panelen waar optioneel tekst en in gegraveerd kunnen worden.

De LED verlichting in de  panelen kan middels een remote control of een app op uw smartphone worden bediend om kleuren automatisch  te laten wisselen, de mogelijkheden zijn legio.

Naast dit alles behoudt de Facade Lumen de ijzersterke eigenschappen van de standaard Facade; Doorzichtig, met volledig zicht op het beschermde gebied. Opgebouwd uit glasheldere polycarbonaat platen (vele malen sterker dan staal). De vormgeving is strak en neutraal en past daardoor in elke architectuur. Door toepassing van UV-bestendige coating verkleurt het polycarbonaat niet, wat zorgt voor een jarenlang onbelemmerd zicht. Door de constructie met fzonderlijke panelen is het rolluiksysteem bij schade snel, gemakkelijk en voordelig te herstellen. Een combinatie van eigentijdse vormgeving en ouderwets goede bescherming.

  • Optimaal zicht door glashelder polycarbonaat
  • Biedt een doorzicht van meer dan 70 procent
  • Fraaie eigentijdse vormgeving
  • Solide constructie met geanodiseerde aluminium profielen
  • Horizontale accentuering door LED verlichting
  • Uniek reclame medium middels gravure in polycarbonaat

Mocht u naar aanleiding van dit artikel meer informatie wensen kijk dan op onze website www.gnsbrinkman.nl of neem contact op met ons kantoor in Zaandam.

Axess_Geldelandplein

GNS Brinkman plaatst Stackdoor in winkelcentrum Gelderlandplein.

Voor de revitalisatie van het winkelcentrum Gelderlandplein te Amsterdam heeft GNS Brinkman opdracht gehad voor het plaatsen van 4 Stackdoors, ter afsluiting van het centrale plein. Na een lange en intensieve voorbereiding met de architect zijn we gezamenlijk tot een passende oplossing gekomen.

Deze Stackdoors zijn uitermate geschikt hiervoor, waarbij we zelfs een Stackdoor hebben geplaatst waarbij het pakket op 7 meter hoogte hangt maar slechts de eerste 3 meter afsluit vanaf de vloer.Axess_Geldelandplein2

Logo Biobeheer ok

Value8 neemt Biobeheer over

Value8 NV maakt de acquisitie bekend van 100% van de aandelen van de Biobeheer Groep. Biobeheer is een onafhankelijk bacteriologisch onderzoeksbureau en heeft een toonaangevend geaccrediteerd laboratorium op het gebied van legionella en microbiologisch wateronderzoek en onderzoek voor het binnenmilieu. De overname wordt uit eigen middelen gefinancierd.

Biobeheer is in 1989 opgericht en heeft sinds de oprichting een gestage groei doorgemaakt. Na de overname van Klimacare in 2012 is het bedrijf uitgegroeid tot een totaalleverancier op het gebied van waterveiligheid en binnenmilieu onderzoek. Biobeheer is tevens actief op de Belgische markt.

Value8 is verheugd over de acquisitie van Biobeheer vanwege de knowhow van het bedrijf, de verdere groeimogelijkheden, de uitstekende reputatie in de markt en de synergiemogelijkheden met de bestaande activiteiten van Value8 op het gebied van watermanagement en waterbeheer. Biobeheer valt bij Value8 binnen de Value8 Tech Group. De Value8 Tech Group heeft in 2015 een stevige marktpositie op het gebied van watertechnologie opgebouwd met de overnames van AquaServa (januari 2015) en Milieu123 (juli 2015). Met de overname van Biobeheer ontstaat een sterke speler in deze markt voor water, lucht en brandveiligheid.

De Value8 Tech Group is voorts actief – via GNS Brinkman (brand- en beveiligingssystemen) en Axess (liften) – op het bieden van veiligheids- en toegangsoplossingen en ontzorgt bedrijven met haar technologische oplossingen.

Biobeheer LabBiobeheer WaterBiobeheer Binnenmilieu

Indexatie 2016

GNS Brinkman hanteert een indexering van 1,2% op alle prijzen voor het jaar 2016.

GBSB Foto A

GNS Brinkman plaatst 4 Stackdoors In Schiphol The Base

The Base is het kloppend hart van Schiphol Centrum. Een combinatie van kantoorruimten, faciliteiten en voorzieningen. Een dynamische plek waar ondernemers en bedrijven elkaar vinden. Letterlijk en in mentaliteit.

GNS Brinkman heeft de opdracht gekregen om 4 Stackdoors te produceren en te monteren in Schiphol The Base. De grootste Stackdoor heeft een afmeting van 7600 x 3155 (b x h).

Dit robuuste beveiligingshek is opgebouwd uit horizontale stalen kokerprofielen. De horizontale liggers zijn onderling verbonden door massieve roestvrij stalen pennen. Door een uniek bedacht stapelsysteem verdwijnen de roestvrij stalen pennen (verticale verbinder) in de horizontale liggers.

Dit nieuwe beveiligingshek is niet alleen gemaakt van veel sterkere materialen dan een traditioneel rolhek maar heeft tevens een ingebouwd systeem wat het onmogelijk maakt het hek ook maar iets op te tillen

De Stackdoors zijn in goede samenwerking met Bouwbedrijf De Vries en Verburg BV. uit Stolwijk geplaatst.

GBSB Foto 1  GBSB Foto 2  GBSB Foto 3

GNS News 2

GNS Brinkman B.V. plaatst schuifdeuren in het ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede.

In opdracht van het ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede plaatst GNS Brinkman B.V. 13 brandwerende schuifdeuren. Naast de lichte bedienbaarheid van de deuren speelden de kleurstelling en logistiek een belangrijke rol bij dit project.

Door de goede samenwerking met de aannemer en huisschilder zijn de werkzaamheden bijna afgerond met een schitterend resultaat.

GNS News1

gnsbrinkman

Indexatie prijzen

Om onze service op het hoogste niveau te houden en o.a. stijgende kosten voor de verplichte loonstijgingen in de CAO te kunnen dragen, hebben wij besloten het indexatiepercentage voor 2015 vast te stellen op 2,1%. Zoals opgenomen in onze algemene voorwaarden zal de contractprijs van het onderhoudscontract jaarlijks per 01-01 in dezelfde mate worden verhoogd als die waarin het door het CBS gepubliceerde indexcijfer van regelingslonen per uur van de metaal- en elektrotechnische industrie.

GNS  oto 1

Internationale meeting met JaP-Jacina s.r.o. over de samenwerking en verkoop van producten in het buitenland

GNS Brinkman is specialist op het gebied van industriële- en bedrijfsroldeuren, rolluiken en schaarhekken. GNS Brinkman is gevestigd in Zaandam. Ze gaan een samenwerkingsverband aan met het bedrijf Jap-Jacina s.r.o uit Tsjechië. Jap-Jacina s.r.o is gespecialiseerd in industriële poorten, brandwerende poorten en garagedeuren.

Onlangs vonden er twee meetings plaats in Mnichovo Hradiste. Deze meetings werden georganiseerd met als doel een internationale bilaterale samenwerking op te zetten. Enerzijds om de verkoop van GNS Brinkman producten in de Tsjechische republiek, Slowakije, Slovenië en Hongarije te stimuleren.

Anderzijds zal GNS Brinkman de overstroming bestendige oplossingen van Jap-Jacina in de Benelux promoten en verkopen. GNS Brinkman gaat in Q1-2015 een samenwerking aan op het gebied van testen en productie onder licentie in Tsjechië.

Onderstaand zijn de producten weergegeven van GNS Brinkman:

GNS Foto 2 GNS Foto klein GNS Foto 3

Foto 1: Stackdoor, inbraakwerkend
Foto 2: Brandwerende roldeur
Foto 3: Transparant facade rolluik

GNS News

GNS Brinkman nam de uitdaging aan: Markthal in Rotterdam

GNS Brinkman nam als enige uitdaging van schuingeplaatste roldeuren aan!
Ook in details is de Markthal in Rotterdam vernieuwend!

Hij wordt al de ‘kathedraal des overvloeds’ genoemd, de nieuwe Rotterdamse Markthal, die de Maasstad met een icoon van wereldse allure op de kaart zal zetten. Dit indrukwekkende gebouw van 40m hoog, in de vorm van een hoefijzeren boog, blinkt je door de grootste glasgevel ooit gebouwd tegemoet. Ook de ‘versiering’ van Arno Coenen en Iris Roskam met 4.000 beschilderde aluminium platen van 1,5 x 1,5 meter oogst alom bewondering. Een ander uniek detail belichten we hier: rondom binnen in de hal worden winkels afgesloten met transparante roldeuren die onder een hoek van 70o zijn geplaatst. Maar niemand kon dit leveren, zo leek het. Totdat GNS Brinkman zich erin vastbeet.

Markthal Rotterdam, MVRDV architecten

Schijnbaar onmogelijk
Schuin is een extra belasting op de constructie van roldeuren, die tot op heden uitsluitende volledig horizontaal werden toegepast. Bestaande constructies zijn er niet voor gemaakt om schuin geplaatst te worden, en zou dat wel gebeuren dan zou die doorzakken als gevolg hebben, waardoor de deuren op den duur niet meer open of dicht zouden kunnen. Met een ingenieuze oplossing die GNS Brinkman in eigen huis heeft ontwikkeld is de Facade® roldeur geschikt gemaakt voor het plaatsen onder een hoek van 70 o.

Verder was het een eis van de architect, dat de opening volledig is en er geen geleiders bleven staan. Dus ontwikkelde de leverancier een verplaatsbare ondersteuning. Het laatste obstakel, namelijk dat de deuren in transparant materiaal moesten worden uitgevoerd, een product dat nog eens extra gevoelig voor doorbuigen en beschadigingen, was uiteindelijk voor de leverancier ook geen blokkade. Ook dit is op slimme wijze opgelost.