GNS Brinkman Een rijke historie

GNS Brinkman is ontstaan door samenwerking tussen de gerenommeerde bedrijven: Gorter Branddeuren (1837), Nederlandse Rolluiken Fabriek (1967), Slaets (1850) & Brinkman Rolluiken (1922).

Al sinds 1837 ontwikkelen, fabriceren en monteren wij branddeuren, rolluiken, rolhekken, roldeuren als afsluiting tegen inbraak of brand. Een enthousiast team van 150 medewerkers binnen de Value8 Tech Group staat garant voor een optimale begeleiding van ontwerp tot eindmontage. Alles gebeurt in eigen huis. Een uitgekiend en geautomatiseerd productie-proces en strenge kwaliteitseisen staan borg voor een hoogwaardig eindproduct en korte levertijden. Deskundigheid, efficiëntie, service, onderhoud en perfectionisme maken van GNS Brinkman een uiterst betrouwbare partner.

Doordat wij de producten zelf ontwikkelen, produceren en rechtstreeks leveren, kunnen wij deze hoogwaardige producten verkopen met een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Onder de zelf ontwikkelde producten bevinden zich onder andere de brandschuifdeur ontwikkelt in 1837 door Gorter (de “G” van GNS Brinkman) en het transparant rolluik ontwikkeld in de jaren ‘70 door NRF (de ‘N’ van GNS Brinkman) en Slaets (de ‘S” van GNS) heeft als eerste het brandwerende rolluik volgens EI-norm ontwikkeld.

GNS Brinkman heeft ook een lange historie in service en onderhoud, ons netwerk is sinds de jaren ’20 met Brinkman uitgegroeid tot een van de grootste van Nederland. Alle bedrijven die samengevoegd zijn in GNS Brinkman hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan deze rijke historie.

 

Aude oude GNS

Foto Slaets

Logo's