GNS Brinkman presenteert de FACADE LUMEN

In Rotterdam Ahoy vond op woensdag 14 en donderdag 15 september de zesde editie van ARCHITECT@WORK plaats. Aan 4.256 architecten en andere ontwerpers presenteerde GNSBrinkman zijn Facade Lumen.

Elk product dat tijdens ARCHITECT@WORK op de stand getoond wordt moet eerst goedgekeurd worden door een nationaal selectiecomité (bestaande uit architecten en interieurarchitecten). Dit comité baseert zich voor de selectie op de graad van innovatie van de producten én op de informatie die werd aangeleverd door de kandidaat-exposant. 

De Facade Lumen combineert een optimale inbraakwerende afsluiting met een uniek reclame medium d.m.v. verlichte transparante panelen waar optioneel tekst en in gegraveerd kunnen worden.

De LED verlichting in de  panelen kan middels een remote control of een app op uw smartphone worden bediend om kleuren automatisch  te laten wisselen, de mogelijkheden zijn legio.

Naast dit alles behoudt de Facade Lumen de ijzersterke eigenschappen van de standaard Facade; Doorzichtig, met volledig zicht op het beschermde gebied. Opgebouwd uit glasheldere polycarbonaat platen (vele malen sterker dan staal). De vormgeving is strak en neutraal en past daardoor in elke architectuur. Door toepassing van UV-bestendige coating verkleurt het polycarbonaat niet, wat zorgt voor een jarenlang onbelemmerd zicht. Door de constructie met fzonderlijke panelen is het rolluiksysteem bij schade snel, gemakkelijk en voordelig te herstellen. Een combinatie van eigentijdse vormgeving en ouderwets goede bescherming.

  • Optimaal zicht door glashelder polycarbonaat
  • Biedt een doorzicht van meer dan 70 procent
  • Fraaie eigentijdse vormgeving
  • Solide constructie met geanodiseerde aluminium profielen
  • Horizontale accentuering door LED verlichting
  • Uniek reclame medium middels gravure in polycarbonaat

Mocht u naar aanleiding van dit artikel meer informatie wensen kijk dan op onze website www.gnsbrinkman.nl of neem contact op met ons kantoor in Zaandam.