Argus B60 Rolhek

Het Argus B60 rolhek van GNS Brinkman biedt een goede bescherming tegen inbrekers, met behoud van maximaal doorzicht. De vormgeving van de horizontale profielen en de verticale verbindingsschakels maakt dit rolhek één van de meest solide in het leveringsprogramma van GNS Brinkman.

 

De speciale vorm van de profielen minimaliseert doorhangen en vermindert slijtage. De profielen zijn koudgewalst. Dat maakt ze extra glad en mooi om te zien. Het Argus B60 rolhek is geschikt voor winkeletalages, entreepartijen, (publieks-) doorgangen en nog veel meer.

 

• Zeer solide rolhek
• Eenvoudige vormgeving, past bij elke architectuur
• Doeltreffende afsluiting met behoud van doorzicht en ventilatie
• Stalen verbindingsschakels zorgen voor een stevig geheel

Functionaliteit
Stalen inbraakvertragend en toegangregulerend rolhek met maximaal doorzicht. Door de open structuur ook geschikt om te ventileren.

 

Toepasbaarheid
Afsluiten van wand- en gevelopeningen. Geschikt voor vrijwel alle soorten gebouwen en installaties.

 

Uiterlijke kenmerken
Oprolbaar hekwerk, opgebouwd uit horizontale, koudgewalste (extra glad en mooi) stalen profielen. Onderling verbonden met stalen schakels. Onderzijde afgewerkt met een dichte stootdorpel en zwart rubber stootlijst.

 

Kleurafwijking
Rolhek en zijgeleiding uitgevoerd in Sendzimir verzinkt staal.

 

Bewegingstelsel
Elektrische aandrijving. Motortype afhankelijk van maatvoering, gewicht en uw wensen. Stalen aandrijfas met kogellagers en afrolbeveiliging.

 

Bediening
Standaard geleverd met een binnenschakelaar met op- en neer aanduiding. Desgewenst vele bedieningsmogelijkheden met allerlei schakeltech-nieken, ook draadloos.

 

Kwaliteit
Het ontwerp, de keuze van materialen, de constructie en de manier waarop het rolhek gemonteerd wordt is goed doordacht. Daardoor is het hek duurzaam, heeft het een lange levenscyclus en een hoge bedrijfszekerheid.

 

Afmetingen
Breedte tot 7 m. Maximale hoogte afhankelijk van situatie en uitvoering. Horizontale hartafstand tussen de schakels 400 mm. Verticale hartafstand tussen de profielen 60 mm.

 

Gewicht
Rolhek circa 9,3 kg per m2. Totale gewicht afhankelijk van afmeting en uitvoering.

 

Montage
Geschikt voor montage in of op de dag. Montage dient te geschieden overeenkomstig de montage-voorschriften van GNS Brinkman.

 

Onderhoud
De onderhoudsfrequentie hangt af van de mate waarin het hek gebruikt wordt, de gebruiksomstandigheden en invloeden vanuit de omgeving, echter minimaal 1 keer jaar.

 

Veiligheid
GNS Brinkman-rolluiksystemen voldoen aan de geldende regelgeving voor doorgangen volgens de Arbo AI-14 richtlijn.

 

Documenten
GNS Brinkman-garantieverklaring.

Maten