Argus T96 Beveiligings rolhekken

De Beveiligings rolhekken Argus T96 van GNS Brinkman beschermt u tegen ongewenste binnenkomers en geeft u tegelijk optimaal zicht op uw omgeving. Het rolhek is gemaakt van horizontale buizen. Ze zijn onderling verbonden met verticale stalen schakels. Kortom: afsluiting en bescherming gecombineerd met uitstekend doorzicht en ventilatie.

 

Door eenvoudige vormgeving is de Argus T96 geschikt voor elke architectuur; winkeletalages, entreepartijen, (publieks-) doorgangen en nog veel meer.

 

  • Neutrale uitstraling, past in elke omgeving
  • Optimaal doorzicht en ventilatie
  • Naar binnen of naar buiten rollend leverbaar
  • Veilige afsluiting met goed doorzicht
  • Stalen verbindingsschakels voor een solide geheel
  • Bij montage aan de binnenzijde van de gevel wordt het rolhek een risicoklasse hoger ingeschaald.

Functionaliteit
Een stalen inbraakvertragend en toegangregulerend rolhek met maximaal doorzicht. Door de opengewerkte structuur ook geschikt om te ventileren.

 

Toepasbaarheid
Afsluiting van wand- en gevelopeningen. Geschikt voor vrijwel alle soorten gebouwen en installaties.

 

Uiterlijke kenmerken
Oprolbaar hekwerk, opgebouwd uit horizontaal liggende, verzinkt stalen buizen, onderling verbonden met verzinkt stalen, scharnierende schakels. Het hek is zowel naar binnen als naar buiten rollend leverbaar. Onderzijde afgewerkt met een dichte stootdorpel en zwart rubber stootlijst. Desgewenst uitgevoerd met espagnoletslot met sluitstangen in de zijconstructie die het rolhek extra borgen.

 

Kleurafwerking
Rolhek en zijgeleiding uitgevoerd in Sendzimir-verzinkt staal.

 

Bewegingstelsel
Elektrische aandrijving. Motortype afhankelijk van maatvoering, gewicht en gebruikerswensen. Stalen aandrijfas met kogellagers en beveiliging tegen ongewenst afrollen.

 

Bediening
Standaard geleverd met binnenschakelaar met op- en neer aanduiding. Desgewenst vele bedienings-mogelijkheden met allerlei schakeltechnieken, ook draadloos.

 

Kwaliteit
Het ontwerp, de keuze van materialen, de constructie en de manier waarop het hek gemonteerd wordt is goed doordacht. Daardoor is het hek duurzaam, heeft het een lange levenscyclus en een hoge bedrijfszekerheid.

 

Afmetingen
Breedte tot 7 m. Maximale hoogte afhankelijk van situatie en uitvoering. Standaardbreedte tussen de schakels 450 mm. Hartafstand tussen de horizontale buizen 96 mm.

 

Gewicht
Rolhek circa 9,2 kg per m2. Totale gewicht afhankelijk van afmeting en uitvoering.

 

Montage
Geschikt voor montage in of op de dag. Montage dient te geschieden overeenkomstig de montage-voorschriften van GNS Brinkman.

 

Onderhoud
De onderhoudsfrequentie hangt af van de mate waarin het hek gebruikt wordt, de gebruiksomstandigheden en invloeden vanuit de omgeving, echter minimaal 1 keer per jaar.

 

Veiligheid
GNS Brinkman-rolluiksystemen voldoen aan de geldende regelgeving voor doorgangen volgens de Arborichtlijn AI-14.

 

Documenten
GNS Brinkman-garantieverklaring.