Atlas Dubbelwandig Industriële rolluiken

Dubbelwandige Atlas industriële rolluiken bieden een zeer solide afscherming tegen inbraak. Voorzien van een isolerende vulling van polystyrol of steenwol zorgen ze voor een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. Dit maakt Atlas rolluiken uitermate geschikt voor gebruik als buitenafsluiting of bijvoorbeeld als afscheiding tussen fabriekshallen.

 

Desgewenst kan het rolluik (deels) worden voorzien van rechthoekige openingen met transparante vensters voor continu doorzicht. Behuizing en geleiders naar keuze leverbaar in elke standaard RAL-kleur. Voor elke situatie, van kleinbedrijf tot industrie, biedt GNS Brinkman een passende oplossing!

 

  • Atlas dubbelwandige rolluiken met isolerende vulling zijn zeer geschikt als buitenafsluiting
  • Leverbaar met rechthoekige vensteropeningen voor continu doorzicht
  • Verkrijgbaar in staal en aluminium
  • Geschikt voor intensief gebruik

Functionaliteit
Dubbelwandige, industriële rolluiken voor uiteenlopende toepassingen zoals inbraakwerende en vandalismebestendige afscherming.

 

Toepasbaarheid
Warmte- en geluidsisolerend afsluiten van alle soorten wand- en gevelopeningen. Geschikt voor vrijwel alle soorten gebouwen en installaties.

 

Uiterlijke kenmerken
Dubbelwandig rolluik opgebouwd uit horizontale, koudgewalste (extra glad en mooi) stalen of aluminium profielen. Vulling van isolerend polystyrol of steenwol. Ook leverbaar met rechthoekige openingen voorzien van transparante vensters. Zijafwerking met slijtvaste kunststof eindstukken. Onderzijde afgewerkt met een stootdorpel en zwart rubber stootlijst.

 

Kleurafwerking
Rolluik en zijgeleiding uitgevoerd in Sendzimir verzinkt staal of aluminium. Behuizing en geleiders optioneel leverbaar in elke standaard RAL-kleur.

 

Bewegingstelsel
Elektrische aandrijving. Motortype afhankelijk van type rolluik, maatvoering, gewicht en gebruikerswensen. Stalen aandrijfas met kogellagers en afrolbeveiliging.

 

Bediening
Standaard geleverd met een binnenschakelaar met op- en neer aanduiding. Desgewenst vele bedieningsmogelijkheden en schakeltechnieken, ook draadloos.

 

Kwaliteit
Het ontwerp, de keuze van materialen, de constructie en de manier waarop het rolluik gemonteerd wordt is goed doordacht. Daardoor is het rolluik duurzaam, heeft het een lange levenscyclus en een hoge bedrijfszekerheid.

 

Afmetingen
Breedte tot 10 meter, afhankelijk van type rolluik. Maximale hoogte afhankelijk van situatie en uitvoering. Zie tabel voor gedetailleerde specificaties.

 

Gewicht
Vanaf 12 kg per m2, afhankelijk van type rolluik. Totale gewicht afhankelijk van afmeting en uitvoering.

 

Montage
Geschikt voor montage in of op de dag. Montage dient te geschieden overeenkomstig de montage-voorschriften van GNS Brinkman.

 

Onderhoud
De onderhoudsfrequentie is afhankelijk van de mate waarin het rolluik gebruikt wordt, de gebruiksomstandigheden en invloeden vanuit de omgeving, echter minimaal 1 keer per jaar.

 

Veiligheid
GNS Brinkman-rolluiksystemen voldoen aan de geldende regelgeving voor doorgangen volgens Arborichtlijn AI-14.

 

Documenten
GNS Brinkman-garantieverklaring.