Hermes Beveiligingsrolluiken

Hermes beveiligingsrolluiken bieden uitstekende afscherming voor alle soorten doorgangen, van winkelgevels tot balies en van raampartijen tot logistieke toepassingen. Door de vele profielvormen en verschillende materiaaldiktes zijn de inbraak- en vandalismebestendige Hermes rolluiken ook geschikt voor zeer grote afmetingen.

 

Voor een geluidsarme en soepele beweging in de zijgeleiders worden de profielen afgewerkt met kunststof eindstukken. Desgewenst zijn de meeste profielvarianten leverbaar met veiligheidsgeleiders. GNS Brinkman-rolluikprofielen kunnen worden voorzien van een oppervlaktebehandeling zoals poedercoating in elke standaard RAL-kleur of een kunststof toplaag in allerlei kleuren en motieven. Voor elke situatie biedt GNS Brinkman een passende oplossing!

 

  • Solide afscherming voor elke situatie
  • In vele vormen en materiaalvarianten
  • Ruim 170 jaar bewezen betrouwbaarheid
  • Verkrijgbaar in elke standaard RAL-kleur
  • Ook geschikt voor industriële toepassingen

Functionaliteit
Solide rolluiken voor uiteenlopende toepassingen zoals inbraakwerende en vandalismebestendige af- scherming.

 

Toepasbaarheid
Afsluiting van vele soorten wand- en gevelopeningen. Geschikt voor vrijwel alle soorten gebouwen en installaties.

 

Uiterlijke kenmerken
Rolluik opgebouwd uit horizontale, koudgewalste (extra glad en mooi) stalen, aluminium of RVS profielen. Zijafwerking met slijtvaste kunststof eindstukken. Onderzijde afgewerkt met een stootdorpel en zwart rubber stootlijst.

 

Kleurafwerking
Rolluik en zijgeleiding uitgevoerd in Sendzimir verzinkt staal, aluminium of RVS. Leverbaar met oppervlakte-afwerking en in elke standaard RAL-kleur.

 

Bewegingstelsel
Elektrische aandrijving. Motortype afhankelijk van type rolluik, maatvoering, gewicht en gebruikerswensen. Stalen aandrijfas met kogellagers en afrolbeveiliging.

 

Bediening
Standaard geleverd met een binnenschakelaar met op- en neer aanduiding. Desgewenst vele bedieningsmogelijkheden en schakeltechnieken, ook draadloos.

 

Kwaliteit
Het ontwerp, de keuze van materialen, de constructie en de manier waarop het rolluik gemonteerd wordt is goed doordacht. Daardoor is het rolluik duurzaam, heeft het een lange levenscyclus en een hoge bedrijfszekerheid.

 

Afmetingen
Breedte tot 15 meter, afhankelijk van type rolluik. Maximale hoogte afhankelijk van situatie en uitvoering. Zie tabel voor gedetailleerde specificaties.

 

Gewicht
Vanaf 5 kg per m2 , afhankelijk van type rolluik. Totale gewicht afhankelijk afmeting en uitvoering.

 

Montage
Geschikt voor montage in of op de dag. Montage dient te geschieden overeenkomstig de montagevoorschriften van GNS Brinkman.

 

Onderhoud
De onderhoudsfrequentie is afhankelijk van de mate waarin het rolluik gebruikt wordt, de gebruiksomstandigheden en invloeden vanuit de omgeving, echter minimaal 1 keer per jaar.

 

Veiligheid
GNS Brinkman-rolluiksystemen voldoen aan de geldende regelgeving voor doorgangen volgens Arborichtlijn AI-14.

 

Documenten
GNS Brinkman-garantieverklaring.