Hermes Extrusie Beveiligingsrolluiken aluminium

Hermes Extrusie Beveiligingsrolluiken aluminium bieden een solide afscherming in een zeer strak design. De geëxtrudeerde (geperste) aluminium profielen zijn bijzonder sterk en duurzaam, en geven elke gesloten doorgang een zeer elegante uitstraling.

 

De optionele rechthoekige openingen bieden een optimaal doorzicht en ventilatiemogelijkheid. De openingen kunnen ook worden voorzien van transparante vensters. Kunststof eindstukken als profielafwerking zorgen voor een geluidsarme en soepele beweging in de zijgeleiders. Geëxtrudeerde GNS Brinkman-rolluikprofielen kunnen geanodiseerd worden of in elke standaard RAL-kleur worden geleverd. Voor iedere situatie biedt GNS Brinkman een passende oplossing!

 

  • Solide, inbraakwerende afscherming
  • Strak design voor elegante uitstraling
  • Voor continu doorzicht leverbaar met rechthoekige openingen met of zonder vensters
  • Hermes Extrusie rolluiken bieden esthetisch fraaie afsluitingen van bijvoorbeeld balies

Functionaliteit
Fraaie en solide beveiligingsrolluiken voor uiteenlopende toepassingen zoals inbraakwerende en vandalismebestendige afscherming.

 

Toepasbaarheid
Afsluiting van vele soorten wand- en gevelopeningen. Geschikt voor vrijwel alle soorten gebouwen en installaties.

 

Uiterlijke kenmerken
Rolluik opgebouwd uit volledig vlakke, strak geëxtrudeerde (geperste), horizontale aluminium profielen. Zijafwerking met slijtvaste kunststof eindstukken. Onderzijde afgewerkt met een aluminium stootdorpel en zwart rubber stootlijst.

 

Kleurafwerking
Rolluik en zijgeleiding uitgevoerd in geëxtrudeerd (geperst) aluminium. Geanodiseerd leverbaar of in elke standaard RAL-kleur.

 

Bewegingstelsel
Elektrische aandrijving. Motortype afhankelijk van type rolluik, maatvoering, gewicht en gebruikerswensen. Stalen aandrijfas met kogellagers en afrolbeveiliging.

 

Bediening
Standaard geleverd met een binnenschakelaar met op- en neer aanduiding. Desgewenst vele bedieningsmogelijkheden en schakeltechnieken, ook draadloos.

 

Kwaliteit
Het ontwerp, de keuze van materialen, de constructie en de manier waarop het rolluik gemonteerd wordt is goed doordacht. Daardoor is het rolluik duurzaam, heeft het een lange levenscyclus en een hoge bedrijfszekerheid.

 

Afmetingen
Breedte tot 7 meter, afhankelijk van type rolluik. Maximale hoogte afhankelijk van situatie en uitvoering. Zie tabel voor gedetailleerde specificaties.

 

Gewicht
Vanaf 7 kg per m2, afhankelijk van type rolluik. Totale gewicht afhankelijk afmeting en uitvoering.

 

Montage
Geschikt voor montage in of op de dag. Montage dient te geschieden overeenkomstig de montage-voorschriften van GNS Brinkman.

 

Onderhoud
De onderhoudsfrequentie is afhankelijk van de mate waarin het rolluik gebruikt wordt, de gebruiksomstandigheden en invloeden vanuit de omgeving, echter minimaal 1 keer per jaar.

 

Veiligheid
GNS Brinkman-rolluiksystemen voldoen aan de geldende regelgeving voor doorgangen volgens Arborichtlijn AI-14.

 

Documenten
GNS Brinkman-garantieverklaring.