Hermes Semi transparante rolluiken

Hermes semi transparante rolluiken en Hermes Open beveiligingsrolluiken bieden een uitstekende afscherming tegen inbraak of vandalisme. Voorzien van microperforatie of grote rechthoekige openingen combineren ze de afschermende eigenschappen van een normaal rolluik met zicht en ventilatie.

 

Beide varianten bieden een hoge mate van doorzicht. De Hermes semi-transparant zorgt voor een vitrage-effect in een dicht profiel, de Hermes Open voor doorzicht in alle omstandigheden. Deze rolluiken zijn uitermate geschikt voor het afschermen van raampartijen, winkelgevels en balies. GNS Brinkman-rolluikprofielen kunnen in elke standaard RAL-kleur worden geleverd. Voor iedere situatie biedt GNS Brinkman een passende oplossing!

 

  • Solide afscherming met maximaal doorzicht en ventilatie
  • Met microperforatie of ruime kijkopeningen
  • In vele vormen en materiaalvarianten

Functionaliteit
Solide rolluiken voor uiteenlopende toepassingen zoals inbraakwerende en vandalismebestendige afscherming. Met behoud van zicht en ventilatie door middel van perforatie of rechthoekige openingen.

 

Toepasbaarheid
Afsluiting van vele soorten wand- en gevelopeningen wanneer behoud van zicht en/of ventilatie gewenst is. Geschikt voor vrijwel alle soorten gebouwen en installaties.

 

Uiterlijke kenmerken
Rolluik opgebouwd uit horizontale, koudgewalste (extra glad en mooi) stalen of aluminium profielen met geperforeerde of rechthoekige openingen. Zijafwerking met slijtvaste kunststof eindstukken. Onderzijde afgewerkt met een stootdorpel en zwart rubber stootlijst.

 

Kleurafwerking
Rolluik en zijgeleiding uitgevoerd in Sendzimir verzinkt staal of aluminium. Leverbaar in elke standaard RAL-kleur.

 

Bewegingstelsel
Elektrische aandrijving. Motortype afhankelijk van type rolluik, maatvoering, gewicht en gebruikerswensen. Stalen aandrijfas met kogellagers en afrolbeveiliging.

 

Bediening
Standaard geleverd met een binnenschakelaar met op- en neer aanduiding. Desgewenst vele bedieningsmogelijkheden en schakeltechnieken, ook draadloos.

 

Kwaliteit
Het ontwerp, de keuze van materialen, de constructie en de manier waarop het rolluik gemonteerd wordt is goed doordacht. Daardoor is het rolluik duurzaam, heeft het een lange levenscyclus en een hoge bedrijfszekerheid.

 

Afmetingen
Breedte tot 8 meter, afhankelijk van type rolluik. Maximale hoogte afhankelijk van situatie en uitvoering. Zie tabel voor gedetailleerde specificaties.

 

Gewicht
Vanaf 4,5 kg per m2, afhankelijk van type rolluik. Totale gewicht afhankelijk afmeting en uitvoering.

 

Montage
Geschikt voor montage in of op de dag. Montage dient te geschieden overeenkomstig de montage-voorschriften van GNS Brinkman.

 

Onderhoud
De onderhoudsfrequentie is afhankelijk van de mate waarin het rolluik gebruikt wordt, de gebruiksomstandigheden en invloeden vanuit de omgeving, echter minimaal 1 keer per jaar.

 

Veiligheid
GNS Brinkman-rolluiksystemen voldoen aan de geldende regelgeving voor doorgangen volgens Arborichtlijn AI-14.

 

Documenten
GNS Brinkman-garantieverklaring.