INBRAAKWERKEND Zelf ontwikkeld en geproduceerd
GNS Brinkman ontwikkelt en produceert in huis een omvangrijk assortiment inbraak werende producten in vele materialen, vormen en kleuren. Voor toepassingen als afsluiting, als beveiliging tegen inbraak en vandalisme, voor compartimentering als thermo en geluidsisolatie en voor vele andere doeleinden.

Sommige uitvoeringen zijn uitstekend geschikt om er reclame, naam of bedrijfslogo op aan te brengen. De toepassingsgebieden zijn legio: bedrijfsgebouwen, winkels, industrie, schepen, vrachtauto’s, treinen, luchthavens, spoor en metrostations.

De Hermes Perfo en Hermes Open beveiligingsrolluiken van GNS Brinkman bieden een uitstekende afscherming tegen ongewenste doorgang. Voorzien van microperforatie of grote rechthoekige openingen combineren ze de afschermende eigenschappen van een normaal rolluik met zicht en ventilatie. De Hermes Perfo en Hermes Open beveiligingsrolluiken zijn ook uitermate geschikt voor het afschermen van raampartijen, winkelgevels en balies. Argus rolhekken van GNS Brinkman zijn bij uitstek geschikt het afsluiten van winkeletalages, gevelopeningen, parkeergarages, (tijdelijke) afsluiting van publieksdoorgang en compartimentering zonder visuele belemmeringen of beïnvloeding van klimaatbeheersing in gebouwen.

GNS Brinkman is dé Nederlandse leverancier van rolluiken die het gehele product zelf produceert, inclusief het koud walsen van profielen.