Pyrex FD Brandwerende stalen loopdeuren

Brandwerende stalen loopdeuren uit de serie Pyrex FD bieden een hoge mate van brandwerend- en bedrijfszekerheid. Als buitendeur zijn zij voorzien van de verplichte CE markering conform de EN16034 en EN14351-1. Zij worden geleverd met een hoek, blok of muur omvattend kozijn, afhankelijk van de brandwerendheid uitgevoerd in aluminium of staal. Standaard wordt er een deurdranger gemonteerd, waardoor de deuren automatisch sluiten na passage. De deur is optioneel leverbaar met brandwerend glas en/of een ventilatierooster. Het deurbeslag kan in diverse uitvoeringen geleverd worden, en ook elektrische sluitplaten voor toegangscontrole behoren tot de mogelijkheden. De deuren zijn zowel links- als rechtsdraaiend en in tweevleugelige uitvoering leverbaar.

 

Toepassing
Onze stalen loopdeuren zijn geschikt voor normaal dagelijks gebruik, of als vluchtdeur. De deuren zijn overal toepasbaar waar een nette industriële uitstraling gewenst is, in trappenhuizen van alle type gebouwen en in de industrie. Door toepassing van een deurdranger is uw brandcompartiment altijd gewaarborgd.

Brandwerendheid
EW30, EW60, EW90, EW120, EW180, EW240
EI2-30, EI2-60, EI2 90, EI2-120
EI1-30, EI1-60, EI1-90
PGS15, PGS37

 

Rookwerendheid
Sa en S200

 

Inbraakwerendheid
RC2 of RC3

 

Gecertificeerde afmetingen
Enkele deuren 1300 x 2500
Dubbele deuren 2500 x 2500
Onze collega’s adviseren u graag over afwijkende maatvoeringen.

 

Specificaties
Stalen deuren die zijn voorzien van een brandwerende vulling. Het kozijn is afhankelijk van de brandwerendheid in aluminium of staal uitgevoerd. De deuren zijn voorzien van RVS scharnieren en dievenklauwen. Het standaard langschild deurbeslag is uitgevoerd in RVS. De deurdranger is afgestemd op de situatie. De deuren worden in een standaard RAL kleur geleverd.

 

Opties
Er zijn veel opties mogelijk bij deze deuren, u kunt hierbij denken diverse kozijnuitvoeringen, aan glas en ventilatie roosters en diverse soorten deurbeslag.

 

De deuren kunnen tevens worden voorzien van paniekbeslag, om een veilige vluchtweg te creëren.

Bouwbesluit / BBL
Al onze branddeuren zijn brandwerend getest volgens de Europese norm EN1634-1 de rooktest wordt uitgevoerd volgens de EN1634-3, beiden worden geclassificeerd conform de EN13501-2. De deuren worden standaard met een deurdranger geleverd behorende bij de afmeting en het gewicht van de betreffende deur. Optioneel kunnen er openhoudsystemen worden meegeleverd, zoals drangers met geïntegreerde magneet, of losse magneten. Aansturing bij brand geschied dan vanuit de brandmeldcentrale.