GNS Brinkman – Branddeuren en rolluiken specialist

GNS Brinkman is specialist en marktleider op het gebied van industriële- en bedrijfsroldeuren, rolluiken en rol- en schaarhekken. We adviseren, ontwikkelen, produceren, installeren en zorgen voor het onderhoud. GNS Brinkman heeft ook een sterke reputatie op het gebied van maatwerk. Als een van onze standaardproducten niet toepasbaar is, bedenken onze ingenieurs een passende oplossing voor u.

 

In onze bedrijfsvoering staat de klant centraal. U ontmoet gemotiveerde medewerkers met de juiste kennis en ervaring. Ze zijn erop gespitst u een product te leveren dat volledig aan uw wensen voldoet. We zijn er van doordrongen dat onze professionals het feitelijke kapitaal van onze onderneming zijn. Wat u bij ons aanschaft moet goed zijn. Zodat het voor u een investering wordt waar u tevreden op terugkijkt. Op deze filosofie is ons bedrijf sinds de oprichting in 1837 gebaseerd. Vandaag is dat nog steeds ons uitgangspunt.

 

Niet voor niets kiezen ondernemers in heel Europa steeds vaker voor ons aanbod. GNS Brinkman staat voor Nederlandse technologie die internationaal erkend wordt. Dankzij onze reputatie, die gebaseerd is op de kwaliteit van onze producten.