Universiteit Wageningen Helix

Bouwcombinatie Friso-Koopmans v.o.f. geeft GNS Brinkman opdracht voor het plaatsen van brandschermen en rolluiken bij de bouw van het nieuwe onderzoeksgebouw en laboratorium voor de Agrotechnology & Food Sciences Group (AFSG).

Het gebouw van ongeveer 15.000 m2 BVO omvat ruimten voor onderzoek en onderwijs, voornamelijk in de vorm van laboratoria en (kantoor)werkplekken. De nieuwbouw ontleent haar naam ‘Helix’ aan de DNA-structuur van eiwit.

Een mooie opdracht waarbij de specifieke kracht van GNS Brinkman, namelijk brand- en inbraakwerend de doorslag hebben gegeven.

Hermes LV111 - Comenius College   A Fire Curtain

Stichthage Den Haag

De nieuwe stationshal wordt op dit moment tegen Stichthage aangebouwd één van de meest markante kantoorgebouwen van Den Haag. NS Stations breidt het winkelaanbod op Den Haag Centraal uit.

De winkels op de begane grond en de eerste en tweede etage van het kantoorgebouw Stichthage ondergaan een metamorfose. GNS Brinkman realiseerd in opdracht van Strukton Bouw Utrecht de afsluiting van 12 winkels. Hierbij is door de opdrachtgever NS stations gekozen voor de transparante oplossing met Facade rolluiken.

Bedrijfsrestaurant Facade (2)   den_haag_nieuw_centraal_7_rWGw9r

GNS Brinkman levert transparante rolluiken in Breda.

GNS Brinkman levert transparante rolluiken op in winkelcentrum Stada Store Breda.
Stada Store maakt onderdeel uit van het Stadionkwartier in Breda en is direct gelegen naast het Rat Verlegh stadion van voetbalclub NAC Breda. Het nieuwe en volledig overdekte winkelcentrum omvat een aantal grote winkels met een zeer gevarieerd aanbod.

Het winkelcentrum omvat winkels als Blokker, Action en Xenos. Maar ook de Jumbo Foodmarkt, de grootste van Nederland, is hier gevestigd.

GNS Brinkman
GNS Brinkman heeft alle 11 bedrijven in het winkelcentrum voorzien van transparante rolluiken, hierdoor is het mogelijk voor klanten om naar binnen te kunnen kijken, wanneer de winkel gesloten is.

P1010051   P1010059