Service

U kiest met zorg een branddeur, rolluik of rolhek en wilt ook goede nazorg en service. GNS Brinkman begrijpt dat. Ons doel is u met de meeste toewijding van dienst te zijn.

 

Onze branddeuren, rolluiken en rolhekken voldoen aan zeer strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. GNS Brinkman garandeert de kwaliteit van haar producten en is aansprakelijk voor de veilige werking, mits de installatie deugdelijk en volgens de fabrieksvoorschriften is onderhouden. GNS Brinkman beschikt over goed getrainde en opgeleide monteurs. Het trainingsprogramma (elk kwartaal) is door GNS Brinkman en haar leveranciers ontwikkeld en vindt plaats in haar eigen fabriek te Zaandam. De monteurs hebben voldoende onderdelen in hun service-bus om u snel van dienst te zijn. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat de monteur het onderdeel niet beschikbaar heeft dan hebben wij in het service magazijn van GNS Brinkman te Zaandam onderdelen op voorraad. Door deze combinatie kunnen wij u een snelle, kwalitatieve en een betrouwbare service garanderen. GNS Brinkman beschikt over een 24/7 eigen storingsdienst, zodat u ook buiten kantoortijd verzekerd bent van de vakkundige medewerkers van GNS Brinkman.

 

GNS Brinkman staat voor kwaliteit in producten en diensten, communiceert helder, houdt zich aan de gemaakte afspraken en doet er alles aan haar klanten te ontzorgen. GNS Brinkman werkt met een breed team van ervaren professionals.

 

Ondanks de periodieke onderhoudsbeurten en de essentiële controles aan uw branddeur, rolluik of rolhek is een reparatie niet uit te sluiten. U krijgt vooraf een kostenraming van de reparatie welke wij gediagnosticeerd hebben. Zo staat u niet voor verrassingen. Ook na het uitvoeren van een onderhoudsbeurt zal, indien noodzakelijk, een advies worden uitgebracht over de status van uw systeem en aankomende kosten. U kunt hier dus rekening mee houden in de budgettering.

DIRECT CONTACT MET SERVICE
brandwerende deuren en rolluiken specialist

24-Uur Service

 

GNS Brinkman beschouwt service als een bestaansvoorwaarde voor de ambities waarmee zij zich profileert. Vandaar ons netwerk van moderne communicatiemiddelen gestuurd eigen wagenpark voor onderhoud en service. Onze 24-uur service is een standaard garantie. Op basis van individuele onderhoudscontracten kunnen diverse stand-by clausules worden overeengekomen.

 

Spoedreparatie?
Een probleem met uw branddeur, rolluik of rolhek?
Bel onze 24-uur service en nooddienst op ons gratis landelijk telefoonnummer 0800-0111.

 

U bent geen klant van GNS Brinkman?
Geen probleem! Neem contact op met onze nooddienst en leg uit wat uw probleem is. Als het maar even kan zal GNS Brinkman u helpen.